Bestel online::Spare Rib Express

Spare Rib Express Amstelveen

scoort een

8.6

  • 10
    Goed verpakt waardoor het goed warm bleef Door omstandigheden pas 4 uur later kunnen nuttigen, verpakt in een deken was het nog goed warm en perfect te heten met een heerlijke smaak
    2019-08-10 17:59:15 Spare Rib Express Amstelveen
    Henk, Dank voor deze beoordeling! Eén van onze aandachtspunten is ook de verpakking die het allemaal warm moet houden. Wij zijn blij om te lezen dat dit goed werkt. Groeten Team spare rib express Amstelveen
  • 8
    Top dat het in aluminiumfolie was verpakt, daardoor bleven de ribs zacht en sticky
    2019-08-13 11:15:53 Spare Rib Express Amstelveen
    Dank voor deze beoordeling! Eén van onze belangrijkste onderdelen is ook de verpakking die het allemaal warm moet houden. Goed om te horen dat dit goed werkt! Groeten Team spare rib express Amstelveen
  • 10
    Ik zou graag ook de hamburger willen bestellen met bijvoorbeeld gepofte aardappel en een maiskolf ipv met brood, misschien een idee voor nog een gerecht. De gebakken hamburger met bijgerechten.
    2019-08-14 15:49:23 Spare Rib Express Amstelveen
    Onno, Dank voor deze mooie beoordeling! Wij gaan uw input over samenstelling van het menu doorgeven aan onze samenstellers van het menu. Groeten, Team spare rib express Amstelveen
  • 10
    Is simpelweg lekker en snel klaar. Als je het gaat halen in ieder geval wel.
    2019-08-14 19:28:04 Spare Rib Express Amstelveen
    Lex, Dank voor deze beoordeling! Wij zijn ook altijd blij met klanten die afhalen en vinden het gezellig wanneer je langs komt! Groeten, Team spare rib express Amstelveen
  • 9
    Uitstekend gerecht. Geen klachten!
    2019-08-17 20:16:06 Spare Rib Express Amstelveen
    Patric, Dank voor deze beoordeling! Wij worden blij van een tevreden klant. Groeten, Team spare rib express Amstelveen
  • 8
    Producten waar goed, maar spare ribs waren niet echt warm.. Zonde er is veel geld voor betaald dan verwacht je ook goeie warmte...
    2019-08-18 16:29:10 Spare Rib Express Amstelveen
    Dank voor uw reactie en goede beoordeling. Jammer dat het eten niet meer warm genoeg was. De verpakking moet het eten op temperatuur houden. Kunt u ons een email sturen met ordernummer of ons bellen wanneer u heeft besteld? Dan kunnen wij uitzoeken waar het fout gegaan is. Team spare rib express Amstelveen
  • 8
    De kwaliteit van de saté was perfect! Het broodje met het vlees van Spareribs erop was ook lekker maar de broodjes waren echt keihard, veel te hard gebakken dus, het was alleen korst en geen brood meer. . Dat was erg jammer. Maar toch voor de kwaliteit en smaak een 8
    2019-08-21 14:16:00 Spare Rib Express Amstelveen
    Heer Yenk, Dank u wel voor deze mooie beoordeling en ook de kritiek. Onze broodjes worden per bestelling vers gebakken en de broodjes die u heeft gekregen zijn dan te lang gebakken en hadden nooit met uw bestelling mee gemogen. Onze excuses hier voor. Groet, Team spare rib express Amstelveen
  • 7
    De bestelling was er optijd. Het enige minpuntje was dat de ribben niet zo gaar als normaal waren. Normaal vallen ze echt van het bot af en dat was gister niet het geval. De smaak was echter nogsteeds heerlijk!
    2019-08-28 09:32:43 Spare Rib Express Amstelveen
    Goedemorgen, Dank voor uw beoordeling. Jammer dat de ribs niet helemaal gaar waren. Dit mag niet gebeuren. Als u bj uw volgende bestelling even belt willen wij het graag goedmaken! Groet, Team spare rib express Amstelveen
  • 9
    klassieke ribben hebben een beetje zoete smaak
    2019-09-08 12:09:36 Spare Rib Express Amstelveen
    Dank voor deze mooie beoordeling? Wij hopen dat de ribs niet te zoet smaakten, beetje zoet is prima toch? Groeten Team spare rib express Amstelveen
  • 8
    Snelle levering, goed van temperatuur.
    2019-09-13 08:02:57 Spare Rib Express Amstelveen
    Dank voor deze mooie beoordeling! Groeten Team sparen rib express Amstelveen
Eerste | < Vorige | Volgende > | Laatste
Sluit

Winkelmand

Subtotaal

€ 0,00

Bezorgkosten

Gratis

Totaal

€ 0,00

Vul jouw postcode of plaatsnaam in