Franchise

Een premium foodservice formule

Spare Rib Express onderscheidt zich in de foodservice branche door het bereiden van hoogwaardige dagverse vlees-, vis- en kipmaaltijden die efficiënt en ambachtelijk bereidt worden. Door onze effectieve lokale marketingcampagnes weten wij dit op aantrekkelijke wijze aan de consument duidelijk te maken.

Onze geschiedenis

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in Kwaliteit, Uitstraling en Service. Door de brede visie op marketing, logistiek, productontwikkeling en assortiment bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule.

Inmiddels hebben we binnen onze formule diverse winkelconcepten, veel expertise en maken we van elke nieuwe winkel een aantoonbaar succes.

Waarom kiest u voor Spare Rib Express

Spare Rib Express is een premium foodservice formule waar dagversheid en ambachtelijke bereiding centraal staat. Als ondernemer bieden wij u veel ondernemingsvrijheid en alle faciliteiten om succesvol te zijn.

Bovendien bieden wij iedere nieuwe franchisenemer een omzetgarantie waaruit een goed inkomen haalbaar is, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Enkele feiten:

  • Onze bestaande filialen groeien in omzet al 3 jaar op rij met meer dan +14% per jaar. In 2017 zijn wij zelfs met +21% gegroeid.
  • Wij zijn in 2015 en 2016 door GFK uitgeroepen tot Top3 Fastserice keten

 

Wij ondersteunen u op het gebied van marketing, ICT, financiën en operationele werkzaamheden. Hiermee stellen wij u in staat om niet ”opnieuw het wiel uit te hoeven vinden,” zodat u zich kunt concentreren op uw passie: ondernemen!

Hiernaast bieden wij u als ondernemer:

  • Inkoopvoordeel (via onze eigen groothandel, Robex)
  • Grote naamsbekendheid
  • Centraal ontwikkelde marketingfaciliteiten
  • Aantrekkelijke openingstijden (16.00 – 21.00)
  • Uniek concept, weinig directe concurrentie
  • Eenvoudige bereidingswijze
  • De lekkerste spareribs en burgers
  • Veel ondernemingsvrijheid

 

Meer dan spare ribs

Natuurlijk is Spare Rib Express vooral bekend om de heerlijke spareribs: het beste deel van de varkensrib, geportioneerd in stukken van 650 gram, verrukkelijk gemarineerd en perfect verpakt bij de klant bezorgd.

Maar Spare Rib Express is meer: we hebben ook Angus Beef Burgers, Vis- en Kipgerechten, speciale kindermenu's en het beroemde Ben & Jerry's ijs. Spare Rib Express is er voor iedere smaak, voor elk moment!

Investering

Als franchisenemer moet je zo'n € 35.000 * inbrengen. Het restant van de investering, betaal je in vijf jaar terug aan de bank.

* Indien je niet beschikt over het volledige bedrag, neem dan alsnog contact met ons op om eventuele alternatieve financieringsmogelijkheden te bespreken

Interesse gewekt?

“Kiest u voor een premium food formule, bent u ondernemer," reageer dan direct en wordt ondernemer bij de Spare Rib Express franchise formule!

Telefoon: 0251 - 21 12 29
Email: franchise@spareribexpress.nl

aangesloten_bij_de_nationale_franchisegids___logo_voor_op_website_formule.png
 
 
 
Sluit

Winkelmand

Subtotaal

€ 0,00

Bezorgkosten

Gratis

Totaal

€ 0,00

Vul jouw postcode in