Top 3 Fastserve Formule 2015 & 2016

Over ons

De geschiedenis van Spare Rib Express!

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing, productontwikkeling, logistiek en verpakkingen, bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule.
Als premium maaltijdbezorger bieden wij de consument verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs - kwaliteitsverhouding..

undefined
 

Onze ambachtelijke producten

Natuurlijk is Spare Rib Express vooral bekend om de heerlijke spareribs: het beste deel van de varkensrib, geportioneerd in stukken van 650 gram, verrukkelijk gemarineerd en perfect verpakt bij de klant bezorgd. Maar Spare Rib Express is meer: we hebben ook heerlijke vis- en kipgerechten, speciale kindermenu's en het beroemde Ben & Jerry's ijs. Spare Rib Express is er voor iedere smaak, voor elk moment! Spare Rib Express onderscheidt zich als 'Hét bezorgrestaurant' door het leveren van hoogwaardige dagverse vlees-, vis- en kipmaaltijden die efficiënt en ambachtelijk bereidt worden.
 

Waarom zijn wij nog steeds marktleider?

Spareribs zijn populair, echter moeilijk vers thuis te bereiden. Door ons specialisme en onze unieke receptuur kunnen wij op efficiënte wijze overheerlijke dagverse spareribs bereiden. Daarnaast zijn er in heel Europa geen concurrenten die een dergelijk specialistisch concept hebben weten te evenaren, waardoor wij uniek zijn in de bezorgingbranche.

Filiaal

0900-8804

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 17:00 tot 20:55.

Wijzig filiaal.

BestellingOp dit moment staan er geen producten in de bestellijst.