SuccesformuleSpare Rib Express

Onze gerechten

Dagvers bereide gerechten

Spare Rib Express is een ambachtelijk bezorgrestaurant, waarbij een uitgekiend assortiment aan een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering is gekoppeld. Door onze specialisatie in vlees, kip en - visgerechten kunnen we al onze maaltijden lokaal dagvers bereiden, zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen.

De Loinrib

Hoofdproduct is de loinrib van het varken. Het beste deel ervan wordt in porties van 650 gram in een speciaal ontwikkeld goed isolerende en aantrekkelijke verpakking bij de klant thuisbezorgd. Keuze uit 4 verschillende variaties: Classic, Hot, Sweet of BBQ. Standaard gaat elk menu vergezeld van diverse sauzen naar keuze, een frisse zelfgemaakte salade en een gepofte aardappel met kruidenboter.

De Kipsaté

Een tweede topper is de kipsaté. Vier stokjes verse kipfilet met een totaalgewicht van 300 gram (!) zijn ondergedompeld in een heerlijk ruim portie satësaus naar eigen uniek receptuur. Kroepoek, stokbrood met kruidenboter en gebakken uitjes completeren de zeer gewilde maaltijd.

Het Kipmenu

De drie mals gegrilde kippenbouten zijn een verhaal op zich. Speciaal gesorteerd, delicaat gekruid, knapperigen strak in het vel worden ze zodanig bereid, dat er geen vocht verloren gaat en ze zeer mals, warm en smakelijk bij de klant aankomen.

Zalmfilet

Uiteraard worden de visliefhebbers niet vergeten. Een prachtige 275 grams graatloze zalmmoot, gegrild in een heerlijk gekruide olijfolie met knoflook en dille, gaat standaard samen met een gepofte aardappel met kruidenboter, frisse salade en een whiskysaus in speciale fraaie verpakking naar de klant.

De extra's

Natuurlijk zijn er diverse extra producten te bestellen. Zo staat er een maïskolf met roomboter op de kaart, maar ook gegratineerde aardappels in roomsaus, stokbrood met kruidenboter, diverse dipsauzen (knoflook, whisky, curry, shaslik), etc. Bovendien zijn er heerlijke Ben & Jerry's ijsjes in allerlei smaken, als mede frisdranken, bier en wijn te verkrijgen.

Productinnovatie

Jaarlijks worden door onze kok nieuwe producten ontwikkeld en aan de menukaart toegevoegd. Elk kwartaal zorgen wij voor een vernieuwende smaak en een leuke actie.

Bezorging

Ten einde warme maaltijden, een nette koerier aan de deur en snelheid bij levering te garanderen, vooral in wat verder gelegen locaties, worden de producten met huisgestileerde bedrijfsauto's bezorgd. In voorkomende gevallen (bijvoorbeeld bij levering direct in de buurt, wegwerkzaamheden en/of versperringen, mooi weer, etc.) kan ook met brom-/scooters gereden worden.

Door onze goed geisoleerde verpakkingswijze kunnen wij onze gerechten op hoge temperatuur bezorgen.

Sluit

Winkelmand

Subtotaal

€ 0,00

Bezorgkosten

Gratis

Totaal

€ 0,00

Vul jouw postcode of plaatsnaam in