Top 3 Fastserve Formule 2015 & 2016

Succesformule

Your Favourite Meatpoint!

Spare Rib Express is een perfecte formule, waarbij een uitgekiend assortiment aan een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering is gekoppeld. Gestart met ëën vestiging in Amsterdam (1992) is het inmiddels uitgegroeid tot een professionele franchiseorganisatie met vestigingen in Nederland en Duitsland. Een eigen groothandel (dochteronderneming Robex) maakt de uniforme exploitatie compleet.
 

De Loinrib

Hoofdproduct is de loinrib van het varken. Het beste deel ervan wordt in porties van 650 gram in een speciaal ontwikkeld goed isolerende en aantrekkelijke verpakking gratis bij de klant thuisbezorgd. Keuze uit 4 verschillende variaties: Classic, Hot, Sweet of BBQ. Standaard gaat elk menu vergezeld van diverse sauzen naar keuze, een frisse zelfgemaakte salade en een gepofte aardappel met kruidenboter.
 

De Kipsaté

Een tweede topper is de kipsaté. Vier stokjes verse kipfilet met een totaalgewicht van 300 gram (!) zijn ondergedompeld in een heerlijk ruim portie satësaus naar eigen uniek receptuur. Kroepoek, stokbrood met kruidenboter en gebakken uitjes completeren de zeer gewilde maaltijd.
 

Het Kipmenu

De drie mals gegrilde kippenbouten zijn een verhaal op zich. Speciaal gesorteerd, delicaat gekruid, knapperigen strak in het vel worden ze zodanig bereid, dat er geen vocht verloren gaat en ze zeer mals, warm en smakelijk bij de klant aankomen.


Zalmfilet

Uiteraard worden de visliefhebbers niet vergeten. Een prachtige 275 grams graatloze zalmmoot, gegrild in een heerlijk gekruide olijfolie met knoflook en dille, gaat standaard samen met een gepofte aardappel met kruidenboter, frisse salade en een whiskysaus in speciale fraaie verpakking naar de klant.
 

De extra's

Natuurlijk zijn er diverse extra producten te bestellen. Zo staat er een maïskolf met roomboter op de kaart, maar ook gegratineerde aardappels in roomsaus, stokbrood met kruidenboter, diverse dipsauzen (knoflook, whisky, curry, shaslik), etc. Bovendien zijn er heerlijke Ben & Jerry's ijsjes in allerlei smaken, als mede frisdranken, bier en wijn te verkrijgen.
 

Zalmfilet

Uiteraard worden de visliefhebbers niet vergeten. Een prachtige 275 grams graatloze zalmmoot, gegrild in een heerlijk gekruide olijfolie met knoflook en dille, gaat standaard samen met een gepofte aardappel met kruidenboter, frisse salade en een whiskysaus in speciale fraaie verpakking naar de klant.
 

Verpakking en informatie

Jaarlijks worden nieuwe producten ontwikkeld en aan de menukaart toegevoegd. De eigen receptuur wordt altijd zorgvuldig getest en na akkoord van de ondernemers landelijk ingezet. Ook de speciale eigen verpakkingen en begeleidende informatiefolders worden een aantal keren per jaar aangepast aan seizoen, lopende acties of bijzondere omstandigheden. De klant blijft zo verzekerd van het altijd representatieve aanbod, een aantrekkelijke hygiënische uitstraling en goede informatie.
 

Bezorging

Ten einde warme maaltijden, een nette koerier aan de deur en snelheid bij levering te garanderen, vooral in wat verder gelegen locaties, worden de producten in principe en voornamelijk met huisgestileerde bedrijfsauto's bezorgd. In voorkomende gevallen (bijvoorbeeld bij levering direct in de buurt, wegwerkzaamheden en/of versperringen, mooi weer, etc.) kan ook met brom-/scooters gereden worden.

Filiaal

0900-8804

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 17:00 tot 20:55.

Wijzig filiaal.

BestellingOp dit moment staan er geen producten in de bestellijst.