Bestel online::Spare Rib Express

Spare Rib Express Groningen

scoort een

8.3

  • 8
    Eet altijd te veel, omdat het zo lekker is!
    2019-08-10 12:58:49 Spare Rib Express Groningen
    Hallo, Bedankt voor uw leuke en postieve review! Wordt zeer gewaardeerd! Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 10
    Heerlijk, en lekker scherp.
    2019-08-10 22:02:47 Spare Rib Express Groningen
    Hallo Dhr Mazer, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 10
    Super lekker, na 1 keer ziek te zijn geweest een jaar terug en na vele anderen te hebben geprobeert, toch maar weer eens geprobeert, heerlijk! Blij dat ik het nog een kans gegeven heb.
    2019-08-11 20:18:55 Spare Rib Express Groningen
    Hallo, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! Natuurlijk ook fijn om te horen dat U ons nog een kans hebt gegeven! Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 8
    Prijzen worden wel belachelijk hoog (was ooit toen ik er nog werkte 5 euro goedkoper op een menu)
    2019-08-12 20:04:50 Spare Rib Express Groningen
    Hallo, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! De prijzen kan ik helaas niks aan veranderen. Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 10
    Super eten
    2019-08-15 20:33:17 Spare Rib Express Groningen
    Hallo, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 7
    Eten was heerlijk.alleen had ik ook een gepofte aardappel besteld die zat er helaas niet bij
    2019-08-15 23:12:19 Spare Rib Express Groningen
    Hallo Amanda, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! Mijn excuses voor het niet leveren van de gepofte aardappel. Ik zal uw bestelling erbij zoeken en noteren dat u nog een aardappel tegoed heeft van ons. Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 8
    Altijd goed.. vind t belangrijk dat mn spareribs van r bot glijden
    2019-08-20 21:08:51 Spare Rib Express Groningen
    Hallo, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 8
    Naast dat het heerlijk was, was de hoeveelheid ook prima. En de snelle bezorging was helemaal fijn.
    2019-08-21 09:14:56 Spare Rib Express Groningen
    Hallo, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 10
    Alleen sla is beetje slap
    2019-08-24 21:16:08 Spare Rib Express Groningen
    Hallo Hans, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! Ik zal beter op de sla letten zodat dit niet weer zal gebeuren. Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
  • 9
    Jammer van de bijbetalingen als je twee dishes kan uitzoeken bij een maaltijd.
    2019-08-24 21:24:54 Spare Rib Express Groningen
    Hallo Angeliek, Bedankt voor uw positieve review! Wordt gewaardeerd! De bijbetaling voor de side dishes kan ik helaas niks aan doen, dat wordt geregeld vanuit het hoofdkantoor. Met Vriendelijke Groet, Team SpareRib Express Groningen
Eerste | < Vorige | Volgende > | Laatste
Sluit

Winkelmand

Subtotaal

€ 0,00

Bezorgkosten

Gratis

Totaal

€ 0,00

Vul jouw postcode of plaatsnaam in