Bestel online::Spare Rib Express

Spare Rib Express Drachten

scoort een

8.5

  • 9
    alles was een dikke prima
    2019-08-10 09:54:41 Spare Rib Express Drachten
    Fijn dat het weer tot volle tevredenheid was
  • 10
    Ik ben al jaren erg tevreden over smaak, bezorging, porties en service. Jammer dat jullie nog niet in Amerika bezorgen.
    2019-08-10 20:29:45 Spare Rib Express Drachten
    Hahaha, op een volgende vakantiereis zullen we proberen lokaal volgens ons eigen recept te bereiden ;-)
  • 10
    De zalmmoot zou naar mijn opinie iets heter/langer gegrild mogen worden. De Sparerib express in Leeuwarden heeft deze tot perfectie verfijnd, vraag hun geheim . ;)
    2019-08-11 00:57:59 Spare Rib Express Drachten
    Dank voor uw tip. Toch blij dat het lekker gesmaakt heeft ;-)
  • 10
    Wekelijk heerlijk gegeten en super goede service!! Snel weer!!
    2019-08-16 20:14:31 Spare Rib Express Drachten
    Fijn dat het gesmaakt heeft!
  • 8
    Alles naar wens, eten is lekker en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar. Ook de bezorging was keurig. Fatsoenlijk personeel. ???? ????
    2019-08-18 19:56:44 Spare Rib Express Drachten
    Bedankt voor uw leuke reactie en goed om te horen dat het eten lekker was!
  • 10
    Ik zou liever een sms ontvangen dan een email ter bevestiging. Wat ook zou helpen (gezien de opgegeven tijd van ongeveer 60min) is dat je net als bij domino's weet wat er gebeurt zoals: 1: bestelling geplaatst, 2: bestelling klaargemaakt, 3: bestelling in de oven o.i.d., 4: bestelling inpakken 5: bestelling onderweg.... dingdong daar issue al! nu is het: "tja, het kan wel een uur duren"
    2019-08-19 16:29:33 Spare Rib Express Drachten
    Goedemiddag meneer Roorda, dank voor de tips. We geven ze ter inspiratie door aan ons hoofdkantoor.
  • 10
    Het was heerlijk
    2019-08-30 22:13:21 Spare Rib Express Drachten
    Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat het gesmaakt heeft.
  • 8
    Was heerlijk, wel prijzig, relatief aan wat er in de buurt te krijgen is. Iedereen was enthousiast verder.
    2019-09-05 22:05:34 Spare Rib Express Drachten
    wat fijn dat jullie lekker gegeten hebben!
  • 9
    Het was heerlijk! Het vlees viel letterlijk van het bot zo mals was het.
    2019-09-08 10:57:06 Spare Rib Express Drachten
    Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat het gesmaakt heeft :)
  • 10
    Wij hadden een familie box. Onze favoriet was de hot versie ?? De bijgerechten waren super lekker en de bezorging was super snel! Wij waren dik tevreden en dit is zeker voor herhaling vatbaar!
    2019-09-08 11:55:54 Spare Rib Express Drachten
    Erg fijn om te horen! Bedankt voor uw review en tot de volgende keer.
Eerste | < Vorige | Volgende > | Laatste
Sluit

Winkelmand

Subtotaal

€ 0,00

Bezorgkosten

Gratis

Totaal

€ 0,00

Vul jouw postcode in